Spil Tower Defence(Warcraft III) på Bubbleshooter.dk
 
Her kan du spille flash spillet Tower Defence(Warcraft 3) i din Internet browser. Du kan lige under spillet løse en kort beskrivelse af spillet og en lille gennemgang af reglerne.

SPAR 40% på energi og protein
Beskrivelse: Tower defence spillene bygger på samme principper som Battle.net spillet Tower Defence som er en tilføjelse til spillet Warcraft III fra Blizzard. Missionen i towerdefence er at bygge, placere og opgradere angrebstårne så du i længst mulig tid kan overleve fjendtlige angreb. Spillet er delt op i runder eller "waves" så der kommer en angrebsbølge ad gangen og for hvert monster det ikke lykkedes dig at dræbe mister du et liv. Det kræver lidt øvelse og strategisk tankegang at placere alle tårne rigtigt samt at vælge hvilke tårne der skal satses på. Det er rigtigt sjovt og fængende så der går hurtigt nogle timer :-)
Der findes en række forskellige versioner af Tower Defence spillet rundt op på nettet og hvis du syntes spillet fanger så vil vi gerne anbefale at du også prøver Flash Element TD som er en rigtig god version af spillet.
Hvis du får lyst til at prøve noget andet så finder du flere populære online spil her: Spil oversigt. Alle spillene kan du helt gratis spille direkte i din browser
  • Spil form: Single player
  • Spil type: Flash/SWF

Link/Send Tower Defence:
Bookmark eller send til en ven:
Messenger:
Tilføj Tower Defence til blog eller hjemmeside: Gratis indholdCopyright BubbleShooter.dk 2021
Direkte link til denne side: "http://www.bubbleshooter.dk/tower-defence.php". Side titel: Spil Tower Defence(Warcraft III) på Bubbleshooter.dk